David Lundqvist har under sin karriär samlat på sig omfattande erfarenhet inom payments, e-handel och ledarskap. Under 9 år hade han olika roller på global nivå på Klarna. David har även arbetat som Chief Commercial Officer & Chief Merchant Product Officer på Qliro och kommer närmast från Instabee där han var Chief Commercial Officer och därefter Chief Product Officer.

– Vår paymentsverksamhet Walley har haft en stark och lönsam utveckling under de senaste åren. Genom varumärkesbytet till Walley hösten 2021 tydliggjorde vi vårt produktutbud och vår positionering gentemot större handlare. Genom rekryteringen av David Lundqvist, som har en gedigen branscherfarenhet, visar vi att vi fortsätter satsa på och stärka Walley ytterligare, säger Martin Nossman, VD, Norion Bank.

– Jag är väldigt imponerad över Walleys starka tillväxt. Med lösningar i framkant för e-handel, instore och B2B har Walley uppvisat ett starkt fokus på att skapa optimala köpupplevelser. Jag är exalterad över att få bli en del av både Walley och Norion Bank och ser fram emot att få vara med och bygga vidare på framgången och hjälpa Walley till nya höjder, säger David Lundqvist, tillträdande VD, Walley.

David tillträder i mitten av augusti 2024 och rollen ingår i Norion Banks ledningsgrupp.